Jeg har det meste af mit liv haft interesse for gamle ting, sager og nips. Har i mange år haft drømmen om salg af antik, loppefund og andre spændende sager. Nu har jeg taget skridtet ved at starte egen netbutik: Loppefund hos Lene.

Det er skønt at gå på opdagelse, finde gode antikskatte og loppefund. Jeg går efter unikke og særlige effekter med alder, antik, brugsspor. Ægte patina et møbel med sjæl og historie, som får liv et nyt sted. Jeg falder let for et skævt look, som præger retro stilen med farver og blandede stilarter. Ofte finder jeg ting, der ikke findes to eller et hav af kopier af, og sådan et møbel eller andet er særligt at have eller sælge.

Vi har haft ødegård i Sverige i mange år (jeg, min mand og vores fire børn). Jeg går på loppis, antik steder og ødegårdskroge bliver endevendt, jeg elsker det og kan bruge timer. Jeg finder varer i dansk antik, loppemarkeder, privat, arvegods. Indimellem har et møbel eller andet brug for større eller mindre renovering og her finder jeg stor hjælp i min mand.

Jeg sælger varer lige fra zinkspande, retrolamper, børnemøbler, trækasser og meget mere. Det kan være samleobjekter som en gammel radio, porcelæn eller gammelt legetøj.

 

Mvh. Lene Lindebjerg